Liderii clientilor nemultumiti de banci i-au scris sefului misiunii FMI! VEZI ce ii cer!

Postat la 01 noiembrie 2010 10 afişări

Liderii clientiilor nemultumiti de la BCR, Volksbank, Alpha Bank, RBS, Bancpost, Raiffeisen si Credit Europe Bank ii cer sefului misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, sa calculeze si pierderile neaplicarii OUG 50, sa pastreze "echidistanta" fata de ordonanta in cauza si sa aiba o intalnire de lucru cu ei. Toate aceste propuneri se regasesc intr-o scrisoare deschisa adresata sefului misiunii si transmisa luni presei.

"Aceasta scrisoare deschisa va este adresata de reprezentantii clientilor nemultumiti ai mai multor banci din Romania. Asa cum ati aflat suntem organizati in grupuri pe internet si sustinem in mod voluntar interesele oricarui cetatean roman care reclama abuzurile din contractele cu bancile. Daca la inceputul demersului nostru eram cateva zeci, numarul nostru a crescut de la zi la zi si creste de la ora la ora, astfel ca acum suntem cateva zeci de mii de romani care au descoperit si reclama nenumaratele abuzuri din contractele cu unele banci. O parte dintre noi ne-am inscris deja in procese colective, in incercarea de a ne gasi dreptatea in justitie", scriu clientii nemultumiti.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lideri,
clienti,
banci,
FMI,
OUG 50
/actualitate/liderii-clientilor-nemultumiti-de-banci-i-au-scris-sefului-misiunii-fmi-vezi-ce-ii-cer-7659998
7659998
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.