Liber la contracte "cu dedicaţie". Modul în care sunt cheltuiţi banii publici, imposibil de urmărit

Postat la 03 iulie 2013 44 afişări

Companiile de stat şi regiile din România nu mai trebuie să facă licitaţii publice: pot cumpăra absolut orice, la preţuri oricât de mari, fără ca şefii sa mai dea socoteală cuiva.

Liber la contracte "cu dedicaţie". Modul în care sunt cheltuiţi banii publici, imposibil de urmărit

 Asta după ce, exact înainte să îşi ia vacanţă, parlamentarii au modificat legea, sub pretextul că licitaţiile sunt greoaie şi blochează instituţiile bugetare.

Cu alte cuvinte, se "oficializează" achiziţiile publice cu dedicaţie şi devine imposibil de urmărit modul în care sunt cheltuiţi banii noştri în aproape 17.000 de companii şi regii de stat.

Un amendament adoptat de Camera Deputaţilor dă liber la "contractele cu dedicaţie" pentru companiile de stat şi regiile autonome.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/liber-la-contracte-cu-dedicatie-modul-in-care-sunt-cheltuiti-banii-publici-imposibil-de-urmarit-11074170
11074170
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.