Leonard Orban, respins de Comisia de control bugetar din PE pentru Curtea Europeană de Audit: Nu mă aşteptam la un aviz negativ

Postat la 27 septembrie 2012 14 afişări

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a primit aviz negativ, miercuri seară, la Comisia de Control Bugetar din PE pentru postul de la Curtea Europeană de Audit, el primit 14 voturi "împotrivă" şi 12 voturi "pentru".

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat, pentru MEDIAFAX, la finalul audierii din Comisia de Control Bugetar a PE pentru postul de la Curtea Europeană de Conturi, că nu se aştepta la un aviz negativ. "Nu mă aşteptam la un aviz negativ, acesta este adevărul", a afirmat Orban. Întrebat dacă ia în calcul o retragere a candidaturii sale pentru acest post în urma acestui aviz negativ, Orban a arătat că deocamdată se gândeşte cu privire rezultatul votului şi nu doreşte să comenteze mai mult. De asemenea, întrebat dacă a avut după vot o discuţie cu premierul Victor Ponta, cel care l-a nominalizat pentru postul de la Curtea Europeană de Conturi, Orban a răspuns negativ, însă o să vadă care sunt paşii de parcurs în continuare.

Mai multe de mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
audit,
comisia europeana,
respingere
/actualitate/leonard-orban-respins-de-comisia-de-control-bugetar-din-pe-pentru-curtea-europeana-de-audit-nu-ma-asteptam-la-un-aviz-negativ-10126207
10126207
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.