Legea prostitutiei, respinsa de Senat

Postat la 02 martie 2011 21 afişări

Senatul a respins, marti, proiectul deputatului PDL Silviu Prigoana privind legalizarea serviciilor sexuale, insa parlamentarii au subliniat ca fenomenul exista si necesita o reglementare.

Raportul Comisiei juridice, de respingere a initiativei lui Prigoana, a fost votat de 89 de senatori, in timp ce sase au votat impotriva, iar cinci s-au abtinut.

Proiectul autoriza activitatile cu caracter sexual (ACSA), persoanele care pot exercita astfel de activitati, completarea corespunzatoare a nomenclatorului ocupatiilor, precum si locurile in care s-ar fi putut desfasura aceste servicii, evindenta celor ce le presteaza, normele de igiena si de autorizare.Guvernul a anuntat ca nu sustine proiectul lui Prigoana, argumentele fiind ca legea aduce atingere vietii sociale si lezeaza valorile fundamentale ale familiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lefe,
prostitutie,
senat,
Prigoana
/actualitate/legea-prostitutiei-respinsa-de-senat-8024838
8024838
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.