Legea care face să dispară conducătorii auto şi asistent managerii. Află dacă vei fi afectat de noua lege a salarizării

Postat la 03 august 2010 18 afişări

FMI şi UE cer flexibilizarea procedurilor de angajare şi concediere. Banca Mondială cere diferenţe mai mari între salarii. Ministerul Muncii spune că cerinţa Băncii Mondiale ar putea fi îndeplinită, dar e mai rezervat în privinţa Codului Muncii.

Legea salarizării unitare în sectorul bugetar va fi modificată substanţial, la niciun an de la intrarea în vigoare. Proiectul care va fi lansat în dezbatere publică spre mijlocul lunii august va arăta sensibil diferit faţă de legea în vigoare.

• Se unifică titulaturile date posturilor în care se prestează aceeaşi activitate. De pildă, nu vor mai exista şoferi şi conducători auto, ci doar şoferi. Nu vor mai exista secretare şi asistent manageri, ci doar secretare.

Gândul vă prezintă principalele modificări preconizate.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/legea-care-face-sa-dispara-conducatorii-auto-si-asistent-managerii-afla-daca-vei-fi-afectat-de-noua-lege-a-salarizarii-6754622
6754622
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.