Legea ANI a fost adoptata de Camera Deputatilor

Postat la 16 august 2010 11 afişări

Legea ANI a fost adoptata, luni, de Camera Deputatilor, cu 204 voturi "pentru", doua voturi "impotriva" - Tudor Chiuariu si Mihaita Calimente (PNL) - si doua abtineri - Daniel Oajdea (PDL) si Tudor Ciuhodaru (independent).

Legea a fost adoptata in absenta deputatilor PSD, care parasisera sala la momentul votului.

Presedintele Camerei, Roberta Ansatase, a multumit reprezentantilor puterii si ai PNL pentru prezenta in plen si pentru vot.

Impotriva Legii ANI au votat, potrivit apelului nominal efectuat de secretarul Camerei Dumitru Pardau (PDL), deputatii PNL Tudor Chiuariu si Mihaita Calimente, abtinerile apartinand deputatului PDL Daniel Oajdea si deputatului independent Tudor Ciuhodaru.

Voturile favorabile au apartinut deputatilor PDL, UDMR, PNL, grupului minoritatilor si indepenedentilor.

Deputatul PSD Marian Saniuta a declarat, luni, in plenul Camerei, ca proiectul Legii ANI este vechi, incomplet si neconstitutional, aratand ca Agentia poate fi folosita ca element de lupta politica.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANI,
integritate,
control,
declaratii,
avere,
adoptare
/actualitate/legea-ani-a-fost-adoptata-de-camera-deputatilor-6912114
6912114
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.