Leapşă lansată de Marcel Ciolacu: donaţii pentru copiii fără posibilităţi din Capitală

Autor: Laura Buciu Postat la 20 iunie 2021 82 afişări

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a donat 1.000 de lei pentru o organizaţie neguvernamentală din Bucureşti, care are grijă de copiii fără posibilităţi, şi i-a provocat pe Sorin Grindeanu şi pe Alexandru Rafila să îi urmeze gestul: „Scoateţi cardurile, prieteni”, a spus Ciolacu.

Leapşă lansată de Marcel Ciolacu: donaţii pentru copiii fără posibilităţi din Capitală

Marcel Ciolacu a scris, pe Facebook, că a donat, pentru organizaţia neguvernamentală Carusel, 1.000 de lei.

„Printre multe ale lucruri bune, face o treabă extraordinară pentru copiii fără posibilităţi din Bucureşti. Acest proiect va ajuta copiii aflaţi în situaţii de abandon şcolar, marginalizare şi excludere socială, prin oferirea de servicii educaţionale, dar şi prin accesul la servicii socio-medicale şi programe pentru o alimentaţie sănătoasă”, a scris Ciolacu, duminică, pe Facebook, unde a postat şi dovada donaţiei de 1.000 de lei.

Ciolacu i-a provocat pe Sorin Grindeanu şi Alexandru Rafila să se alăture campaniei: „Scoateţi cardurile, prieteni!”, a spus Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
leapşă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.