Laptele retras din şcolile din Sectorul 2, reintrodus de luni pentru că produsul este conform

Postat la 08 martie 2013 9 afişări

Firma care distribuie laptele la şcolile şi grădiniţele din Sectorul 2 va relua de luni distribuţia, după ce a prezentat, vineri, buletine de analiză emise de Direcţia Sanitară Veterinară Bucureşti prin care atestă conformitatea calităţii produsului, a anunţat Primăria Sectorului 2.

Laptele retras din şcolile din Sectorul 2, reintrodus de luni pentru că produsul este conform

 "La solicitarea primarului Neculai Onţanu, firma care distribuie laptele la unităţile de învăţământ din Sectorul 2 a prezentat, în cursul zilei de vineri, buletine de analiză emise de Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti care atestă conformitatea calităţii laptelui" se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 2.

Potrivit sursei citate, s-a dispus reluarea distribuţiei de lapte începând de luni, întrucât "produsul este conform".

Patronul firmei timişene Simultan, Florin Herbai, a afirmat, vineri, că primarul Sectorului 2 al Capitalei a oprit de la livrare produsele lactate ale societăţii în urma unei neînţelegeri şi că aceste produse nu conţin aflatoxină peste norma legală, având analizele făcute la un laborator din Ungaria.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/laptele-retras-din-scolile-din-sectorul-2-reintrodus-de-luni-pentru-ca-produsul-este-conform-10655106
10655106
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.