Laminorul Brăila are o nouă conducere, după ce Mechel a vândut compania

Postat la 26 februarie 2013 22 afişări

Katylkou Hleb, cu cetăţenie bielorusă, a fost numit, totodată, membru provizoriu în Consiliul de Administraţie şi va fi vicepreşedinte al CA. Mandatele de director general şi de administrator sunt valabile până la finele lunii aprilie, potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Laminorul pieţei Rasdaq a Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie a fost preluată provizoriu de Eduard Chimac, acesta înlocuindu-l pe Yury Gushchin. Chimac va fi ocupa funcţia respectivă tot până la sfârşitul lunii aprilie. Combinatul Laminorul Brăila (LMRU), vândut recent de grupul rus Mechel către firma Invest Nikarom din Bucureşti, are de vineri un nou director general, Katylkou Hleb, şi un nou preşedinte al Consiliului de Administraţie, Eduard Chimac, cei doi lucrând şi anterior pentru companii din grupul Mechel.

Katylkou Hleb, cu cetăţenie bielorusă, a fost numit, totodată, membru provizoriu în Consiliul de Administraţie şi va fi vicepreşedinte al CA. Mandatele de director general şi de administrator sunt valabile până la finele lunii aprilie, potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Laminorul pieţei Rasdaq a Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie a fost preluată provizoriu de Eduard Chimac, acesta înlocuindu-l pe Yury Gushchin. Chimac va fi ocupa funcţia respectivă tot până la sfârşitul lunii aprilie.

În perioada aprilie 2008 - aprilie 2010, Hleb a fost membru în Consiliul de Administraţie al Mechel Câmpia Turzii, iar Chimac a fost numit în mai 2011 director coordonator comercial al Mechel Târgovişte.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Laminorul Brăila,
conducere,
Mechel
/actualitate/laminorul-braila-are-o-noua-conducere-dupa-ce-mechel-a-vandut-compania-10604762
10604762
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.