LafargeHolcim a lansat LH Accelerator, program gratuit pentru dezvoltarea companiilor start-up

Autor: Florin Casota Postat la 22 martie 2018 51 afişări

Începând cu luna martie 2018, s-a lansat LH Accelerator - un program global intensiv, cu o durată de 6 luni, care face legătura dintre companii start-up din domeniul construcţiilor şi al materialelor de construcţii cu specialişti din industrie. Programul a fost dezvoltat de către LafargeHolcim, în parteneriat cu CCCC şi Sika.

LafargeHolcim  a lansat LH Accelerator, program gratuit pentru dezvoltarea companiilor start-up

Astfel, până la data de 25 martie, start-up-urile şi antreprenorii din domeniu care doresc să-şi dezvolte soluţiile inovatoare se pot înscrie gratuit în program. Startul activităţilor are loc în luna mai. Pe durata celor 6 luni, companiile acceptate vor avea acces la un mix de expertiză în antreprenoriat, afaceri şi în domeniul tehnic din partea LafargeHolcim, CCCC şi Sika, precum şi a altor experţi.

Totodată,companiile participante vor beneficia de:

• Acces la cele mai bune echipamente R&D din industria construcţiilor,

• Consiliere directă din partea a peste 150 de experţi R&D ai LafargeHolcim,

• Îndrumare din partea mai multor specialişti în diferite domenii şi manageri de top care vor avea rol de mentori,

• Conexiuni cu investitori,

• Oportunităţi de afaceri potenţiale cu actori importanţi din industria construcţiilor,

• Spaţiu de birouri gratuit în cadrul Centrului R&D al LafargeHolcim din Lyon, Franţa, primul şi cel mai mare centru de cercetare din sectorul construcţiilor la nivel global.

LH Accelerator îşi propune să sprijine industria, prin susţinerea start-up-urilor şi dezvoltarea inovaţiei, folosind experienţa şi expertiza marilor jucători de la nivelul întregului lanţ valoric al construcţiilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.