KPMG promovează doi angajaţi în poziţia de Partener, respectiv Associate Partner, şi face o nouă recrutare pentru departamentul de Consultanţă Fiscală

Autor: Roxana Rosu Postat la 04 octombrie 2021 60 afişări

 KPMG promovează doi angajaţi în poziţia de Partener, respectiv Associate Partner, şi face o nouă recrutare pentru departamentul de Consultanţă Fiscală

KPMG în România a promovat doi angajaţi în poziţia de partener şi associate partner şi a realizat în paralel o nouă recrutare, extinzând astfel echipa de management.

Astfel, de la 1 octombrie, Daniel Pană este Partener, Consultanţă Fiscală, iar Victor Iancu a fost promovat ca Associate Partner, Consultanţă în Afaceri.

Inga Ţîgai se alătură departamentului de Consultanţă Fiscală ca Associate Partner.

”Noii parteneri Daniel, Inga si Victor au demonstrat dedicare pentru a deveni alegerea clară şi a inspira încredere clienţilor noştri. Ei vor juca un rol cheie în dezvoltarea afacerii noastre şi pentru consolidarea competitivităţii KPMG în România. Anticipând oportunităţile perioadei post-COVID, abordând provocările şi transformările profunde din această perioadă, alimentate de impactul fără precedent al tehnologiilor disruptive, am încredere că oamenii, cultura şi valorile noastre ne vor diferenţia când oferim clienţilor, colaboratorilor şi comunităţilor noastre rezilienţa necesară pentru a naviga către o lume mai bună”, a spus Ramona Jurubiţă, Country Managing Partner al KPMG în România.

Daniel Pană a efectuat două stagii de internship în departamentul de asistenţă în tranzacţii în timpul studiilor universitare şi a preluat o poziţie în cadrul departamentului de Consultanţă Fiscală în 2002. El este specializat în taxe şi impozite directe, precum impozitul pe profit, taxe locale şi impozite cu reţinere la sursă, concentrându-se pe Tranzacţii. Proiectele în care a participat includ consultanţă pentru fuziuni şi achiziţii şi pentru structurarea afacerii, conformitate fiscală, dezvoltarea, vânzarea şi implementarea soluţiilor de tehnologie în fiscalitate (precum KPMG Corporate Tax Manager), revizuiri şi certificări fiscale, suport în inspecţii fiscale (şi în litigii, împreună cu KPMG Legal), reorganizarea afacerilor, credite fiscale pentru Cercetare – Dezvoltare şi altele.

Inga Ţîgai are 16 ani de experienţă în consultanţă fiscală în Big4, pe zona de transformare a funcţiei fiscale şi în Servicii de Mobilitate Globală (GMS) .

Victor Iancu s-a alăturat KPMG în 2006 şi, cu mai mult de 15 ani de experienţă în consultanţa de management, conduce în prezent practica de Business and Service Design, inclusiv în furnizarea de servicii de analiză a experienţei clienţilor / angajaţilor şi a serviciilor de design thinking. Timp de doi ani (2011-2012) a lucrat ca şi consultant pentru Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare în Londra. El este de asemenea responsabil cu linia de servicii adresate Sectorului Public. În prezent, este expert principal numit de Comisia Europeană în cadrul proiectului Intelligent Cities Challenge, exercitiu care susţine 136 de oraşe în utilizarea tehnologiilor de vârf pentru a asigura dezvoltarea inteligentă, ecologică şi responsabilă din punct de vedere social.

Începându-şi cariera în cadrul Institutului Naţional de Cercetări Economice al Academiei Române, Victor deţine un Doctorat în Economia Inovării, precum şi mai multe certificări de prestigiu de la INSEAD, Darden School of Business (Univ. Virginia) şi Universitatea Cardiff.  

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consultanta,
kpmg,
afaceri,
dezvoltare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.