KPMG a încheiat un parteneriat cu Aurachain, platformă de soluţii digitale pentru automatizarea proceselor de business pe baza tehnologiei blockchain

Autor: Roxana Rosu Postat la 09 noiembrie 2020 129 afişări

KPMG a încheiat un parteneriat cu Aurachain, platformă low-code ce permite dezvoltarea de soluţiil digitale pentru automatizarea proceselor de business, precum şi a aplicaţiilor tip smart contract, bazându-se pe tehnologia blockchain, cu scopul de a oferi clienţilor soluţii în procesul de transformare digitală, în diferite industrii precum servicii financiare, retail şi utilităţi.

KPMG a încheiat un parteneriat cu Aurachain, platformă de soluţii digitale pentru automatizarea proceselor de business pe baza tehnologiei blockchain

KPMG a încheiat un parteneriat cu Aurachain, platformă low-code ce permite dezvoltarea rapidă a soluţiilor digitale pentru automatizarea proceselor de business, precum şi a aplicaţiilor tip smart contract, bazându-se pe tehnologia blockchain, cu scopul de a oferi clienţilor soluţii în procesul de transformare digitală, în diferite industrii precum servicii financiare, retail şi utilităţi.

“Sunt nerăbdător să lucrez cu Aurachain în sprijinul clienţilor noştri în procesul de transformare digitală. KPMG în România are o experienţă vastă în domeniu şi am lansat recent un Centru de Excelenţă prin care asistăm clienţii să beneficieze de oportunităţile generate în principal în zonele de inteligenţă artificială şi Data & Analytics. Centrul este acreditat KPMG Lighthouse, care coordonează eforturile firmelor membre KPMG în acest domeniu. Prin parteneriatul cu Aurachain vom adăuga experienţa lor unică în dezvoltarea aplicaţiilor prin utilizarea low-code la competenţele existente şi vom crea noi servicii pentru clienţii noştri”, a declarat Richard Perrin, Head of Advisory, KPMG în România.

Aurachain şi KPMG vor ajuta clienţii să accelereze iniţiativele digitale, să dezvolte soluţii inovatoare în câteva zile şi să îşi transforme operaţiunile într-un termen mult mai scurt decât era posibil până acum.

“Suntem entuziasmaţi de parteneriatul cu KPMG în România şi de posibilitatea de a extinde valoarea ofertelor noastre. Aurachain are o abordare unică bazată pe low-code pentru operaţiuni digitale, oferind organizaţiilor abilitatea să furnizeze în câteva zile soluţii software pentru necesităţile operaţionale stringente şi provocările de dezvoltare. Consolidând accesul KPMG la înţelegerea profundă a operaţiunilor de business şi competenţa Aurachain, anticipăm crearea unui portofoliu complet nou şi inovator de soluţii operaţionale pentru clienţii noştri comuni”, afirmă Adela Wiener, CEO Aurachain.

În România şi Republica Moldova, KPMG îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor şase birouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău.  

Platforma Aurachain este deţinută de către Aurachain AG, o companie elveţiană cu birouri locale în Europa (Elveţia, UK, România) şi Middle East (Dubai).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kpmg,
clienti,
solutii,
dezvoltare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.