Kovesi este procurorul general al Romaniei inca trei ani

Postat la 02 octombrie 2009 31 afişări

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul de reinvestire in functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru o perioada de trei ani, pentru Laura Codruta Kovesi.

In urma cu o saptamana, Sectia pentru procurori a CSM a dat un aviz negativ pentru reinvestirea Codrutei Kovesi, motivele expuse fiind mai mult de ordin personal decat in legatura cu probleme manageriale. De altfel, Kovesi a publicat pe site-ul Ministerului Public raportul de activitate pe perioada celor trei ani de mandat, explicand situatia institutiei la preluarea functiei, prioritatile pe care le-a avut si pe care le-a indeplinit, dar si restantele.

Kovesi a fost numita pentru prima oara in functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in 2 octombrie 2006.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Kovesi,
Basescu,
ICCJ,
Parchetul General
/actualitate/kovesi-este-procurorul-general-al-romaniei-inca-trei-ani-4954621
4954621
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.