Kovesi, despre tentativa de suicid a lui Adrian Năstase: În posesia procurorului nu există niciun înscris, nicio scrisoare de adio

Postat la 21 iunie 2012 10 afişări

Procurorul general al României, Codruţa Kovesi, afirmă că în posesia anchetatorului ce a fost la cercetarea la faţa locului, după tentativa de suicid a lui Adrian Năstase, "nu există niciun înscris, nicio scrisoare de adio", ancheta făcându-se doar în camera unde a avut loc incidentul.

"Colegul procuror care a fost şi a efectuat cercetarea la faţa locului ne-a spus că a ridicat diverse obiecte, dar nu a ridicat niciun fel de înscris. Ca atare în posesia procurorului care a fost la cercetarea la faţa locului nu există niciun înscris, nicio scrisoare de adio, niciun bilet în acest sens. Aş vrea să vă precizez că cercetarea la faţa locului s-a desfăşurat în încăperea în care a avut loc incidentul. Această cercetare la faţa locului nu presupune o percheziţie în tot imobilul, în toate apartamentele care sunt în imobilul respectiv, ci cercetarea la faţa locului s-a limitat la locul în care s-a întâmplat acel incident, la prelevarea urmelor la implicare obiectelor care au legătură cu dosarul penal", a spus Kovesi, răspunzând unei întrebări referitoare la o eventuală scrisoare lăsată de Năstase.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nastase,
condamnare,
justitie,
operatie,
kovesi,
pedeapsa
/actualitate/kovesi-despre-tentativa-de-suicid-a-lui-adrian-nastase-in-posesia-procurorului-nu-exista-niciun-inscris-nicio-scrisoare-de-adio-9769340
9769340
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.