Klaus Iohannis: Voi convoca un referendum pentru 26 mai. Golăneala PSD a depăşit orice limită

Postat la 28 martie 2019 111 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat joi că va convoca un referendum pe probleme din justiţie în data de 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare, motivând că "aşa nu se mai poate".

Klaus Iohannis: Voi convoca un referendum pentru 26 mai. Golăneala PSD a depăşit orice limită

"Este cert. Voi convoca un referendum pentru data de 26 mai, fiindcă aşa nu se mai poate. PSD continuă asaltul la adresa justiţiei, declanşat încă de când a preluat guvernarea. De data aceasta pesediştii vor să dea OUG prin care să modifice codurile penale", a declarat Klaus Iohannis.

 

Deciziza vine ca urmare a discuţiilor pe care şeful statului le-a avut cu societatea civilă pe această temă.

 

"Golăneala PSD a depăşit orice limită. Nu e nici în spiritul Constituţiei, nu serveşte nici echilibrului democratic în stat ca Guvernl să apeleze la OUG", a mai spus preşedintele.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
klaus iohannis,
referendum,
limitare,
psd,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.