Klaus Iohannis se va întâlni cu reprezentanţii societăţii civile la ora 13.00

Postat la 06 noiembrie 2015 262 afişări

Klaus Iohannis se va întâlni cu reprezentanţii societăţii civile la ora 13.00

Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni cu reprezentanţii societăţii civile la ora 13.00. Au fost primite 5520 de mesaje pe adresa administraţiei, în care sunt propuse una sau mai multe persoane care ar trebui să reprezinte oamenii din piaţă.

Şeful statului continuă consultările cu partidele pentru formarea noului Guvern, fiind aşteptate la Cotroceni UNPR şi ALDE, dar şi, în premieră, reprezentanţi ai societăţii civile şi ai protestatarilor, care s-au putut înscrie pentru unul din cele aproximativ 20 de locuri.

Astfel, consultările vor continua vineri, începând cu ora 11.30, când la Palatul Cotroceni va sosi delegaţia UNPR. De la ora 12.30, urmează să discute cu preşedintele Iohannis şi reprezentanţii ALDE. Până în acest moment, nici UNPR şi nici ALDE nu au anunţat componenţa delegaţiilor.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/klaus-iohannis-se-va-intalni-cu-reprezentantii-societatii-civile-la-ora-13-00-14876339
14876339
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.