KFC deschide un restaurant în Baia Mare

Postat la 06 martie 2013 22 afişări

KFC deschide joi un restaurant la Baia Mare, primul din acest oraş şi al 49-lea al reţelei din România, a anunţat miercuri compania.

KFC deschide un restaurant în Baia Mare

 Noul restaurant KFC este situat în centrul comercial Gold Plaza şi are o suprafaţă totală de 171 metri pătraţi.

Odată cu această deschidere, KFC România a creat 25 de noi locuri de muncă şi estimează că cifra de afaceri a restaurantului în primul an se va ridica la 700.000 de euro, se arată într-un comunicat al companiei.

"Inaugurarea de la Baia Mare marchează restaurantul KFC cu numărul 49 din România şi primul din Maramureş. Deschiderea acestui restaurant face parte din strategia de extindere în România a KFC, iar în perioada următoare ne dorim să continuăm acest trend de creştere", a declarat, în comunicat, directorul de marketing al KFC, Monica Eftimie

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
baia mare,
kfc,
restaurant,
deschidere,
romania
/actualitate/kfc-deschide-un-restaurant-in-baia-mare-10644709
10644709
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.