Kelemen Hunor demisionează din Guvern. UDMR rămâne la guvernare

Postat la 11 iulie 2014 30 afişări

Kelemen Hunor va demisiona din funcţia de ministru al Culturii şi din cea de vicepremier, însă UDMR va rămâne la guvernare, au decis, vineri, liderii Uniunii, întruniţi în Şedinţa Consiliului Permanent, care este în desfăşurare, au declarat pentru MEDIAFAX surse participante.

Kelemen Hunor demisionează din Guvern. UDMR rămâne la guvernare

 Conform surselor citate, liderii UDMR au decis ca formaţiunea să rămână în Executiv. Totuşi, Kelemen Hunor ar urma să demisioneze din funcţia de ministru al Culturii şi din cea de vicepremier, mai spun surse participante la şedinţa UDMR.

Această variantă a fost adusă în discuţie de senatorul UDMR Verestoy Attila, care a declarat, vineri dimineaţă, la RFI, că susţine rămânerea Uniunii la guvernare, dar că liderul organizaţiei, Kelemen Hunor, are opţiunea personală a demisiei din Guvern, ceea ce nu implică automat şi plecarea UDMR din Executiv.

Şedinţa Consiliului Permanent al UDMR care are loc la Cluj-Napoca a început în jurul orei 11.30, liderii Uniunii reunindu-se pentru a decide dacă UDMR iese sau nu de la guvernare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/kelemen-hunor-demisioneaza-din-guvern-udmr-ramane-la-guvernare-12929952
12929952
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.