Kaufland România deschide încă un magazin în nordul Bucureştiului

Autor: Andra Stroe Postat la 07 octombrie 2020 211 afişări

Kaufland România deschide încă un magazin în nordul Bucureştiului

Kaufland România continuă expansiunea şi inaugurează al doilea magazin din zona de Nord a Bucureştiului, în zona Străuleşti, pe Şoseaua Bucureşti-Târgovişte. Compania ajunge astfel la o reţea de 135 de magazine în România, din care 17 sunt în Bucureşti.

Noua unitate se întinde pe o suprafaţă totală de peste 6.000 de metri pătraţi şi are un spaţiu de vânzare de peste 3.700 metri pătraţi, iar personalul va fi alcătuit dintr-o echipă de 120 de angajaţi. Magazinul este dotat cu un raion de peşte proaspăt, vitrină cu servire asistată, raioane de fructe şi legume, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare şi drogherie.

Hipermarketul este dotat cu zece case de marcat, din care una dedicată persoanelor cu dizabilităţi şi 6 case express de tip self-service. În galeria comercială a magazinului, clienţii pot găsi şi o farmacie Help Net, o curăţătorie Ecoclean, o cofetărie Voipan, dar şi o cafenea 5togo. În exteriorul magazinului se află şi un punct Grill.

Parcarea oferă 297 locuri, din care 6 pentru persoane cu dizabilităţi, 6 pentru părinţi şi 15 rasteluri pentru cei care vin cu bicicleta la cumpărături.

Magazinul este dotat, de asemenea, cu staţie e-charge de încărcare a maşinilor electrice cu încărcare rapidă, cu două locuri de parcare.

Tot în parcare a fost amplasat un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă şi doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru). De asemenea, în magazin clienţii pot recicla şi ambalajele produselor de îngrijire personală sau de curăţenie, pentru care şi vor primi în schimb cupoane cu reduceri la o serie de produse.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
romania,
kaufland

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.