Kaufland deschide al doilea magazin din municipiul Roman şi ajunge la o reţea de 137 de unităţi

Autor: Andra Stroe Postat la 09 decembrie 2020 68 afişări

Kaufland deschide al doilea magazin din municipiul Roman şi ajunge la o reţea de 137 de unităţi

Retailerul german Kaufland România anunţă deschiderea în municipiul Roman, judeţul Neamţ, a unui nou magazin – al doilea din oraş, acesta fiind hipermarketul cu numărul 137 al reţelei la nivel naţional. În cadrul noii unităţi vor lucra 80 de angajaţi. Suprafaţa totală construită a magazinului este de peste 5.300 de metri pătraţi, dintre care peste 2900 de metri pătraţi sunt destinaţi spaţiului interior de vânzare.

Noua unitate dispune şi de o parcare de 200 de locuri, inclusiv locuri speciale pentru persoane cu dizabilităţi, pentru părinţi şi rasteluri pentru biciclete. Magazinul este dotat cu o virtină extinsă cu servire asistată, precum şi raioane de legume fructe, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare şi drogherie. Magazinul are în exterior şi cu un punct grill.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roman,
anunt,
kaufland

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.