Kaufland a deschis un nou magazin în Capitală. La câte unităţi a ajuns reţeaua naţională a companiei

Autor: Andra Stroe Postat la 15 septembrie 2022 99 afişări

Kaufland a deschis un nou magazin în Capitală. La câte unităţi a ajuns reţeaua naţională a companiei

Kaufland a anunţat deschiderea unui nou magazin în Sectorul 4 al capitalei, ajungând la o reţea naţională de 156 de hipermarketuri.

Noua unitate, care va funcţiona cu o echipă de 80 de angajaţi, este dotată cu  15 case de marcat, dintre care şase expres, de tip self check-out şi are o suprafaţă totală de peste 5.500 de metri pătraţi, dintre care aproximativ 3.000 mp sunt destinaţi spaţiului interior de vânzare.

Hipermarketul are disponibile circa 280 de locuri de parcare, dintre care patru cu acces la staţiile e-charge de încărcare rapidă a maşinilor electrice, şi 21 de locuri pentru biciclete. În galeria comercială funcţionează o pizzerie, farmacie, un magazin cu servicii de optică medicală, un petshop şi un centru de copiat chei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
capitala,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.