Kadhafi: Puterile straine incearca sa fure petrolul Libiei. Libienii vor lupta pana la ultimul om - VIDEO

Postat la 02 martie 2011 47 afişări

Puterile straine incearca sa fure petrolul Libiei, a declarat, miercuri, liderul libian Muammar Kadhafi, care a avertizat ca "libienii vor lupta pana la ultimul om, din nordul tarii pana in sud", intr-un discurs sustinut in timpul unei ceremonii publice la Tripoli, relateaza CNN.

Potrivit lui Kadhafi, revoltele din Libia au inceput cand o celula ascunsa de forte straine a atacat poporul, recurgand la arme, in orasul Benghazi, din estul tarii. Poporul a raspuns prin inabusirea revoltei, a continuat liderul libian.

El a negat ca au existat demonstratii publice impotriva lui sau ca armata a tras in protestari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gaddafi,
popor,
revolutie,
garda de corp
/actualitate/kadhafi-puterile-straine-incearca-sa-fure-petrolul-libiei-libienii-vor-lupta-pana-la-ultimul-om-video-8024590
8024590
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.