Kadhafi ar fi dispus sa renunte la putere daca fiul sau va putea participa la alegeri

Postat la 08 iulie 2011 7 afişări

Liderul libian Muammar Kadhafi s-a oferit sa renunte la putere daca fiului sau i se va permite sa participe la alegerile viitoare, sustine cotidianul rus Kommersant, citand o sursa de "nivel inalt" de la Kremlin, relateaza Daily Mail.

Este insa improbabil ca aceasta conditie sa fie acceptata de Consiliul National de Tranzitie, "guvernul" rebelilor din Benghazi. Purtatorul de cuvant al lui Kadhafi, Moussa Ibrahim, a dezmintint informatiile potrivit carora colonelul vrea sa incheie o intelegere. "Kadhafi nu negociaza. Libienii vor muri sa il apere", a declarat el. Regimul sustine ca este in contact cu liderii rebeli din strainatate in tari ca Italia si Norvegia. Dar acestea se refera la incetarea focului, ajutorul umanitar si inceperea dialogului intre libieni, sustine Ibrahim. Saptamana trecuta, Saif a lansat noi amenintari la adresa aliatilor NATO, afirmand ca acestia vor deveni "tinte legitime".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Kadhafi,
alegeri,
fiu
/actualitate/kadhafi-ar-fi-dispus-sa-renunte-la-putere-daca-fiul-sau-va-putea-participa-la-alegeri-8463746
8463746
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.