Jurma: România a depăşit recordul mondial absolut de decese COVID la 1 milion de locuitori

Autor: Andreea Tobias Postat la 27 octombrie 2021 68 afişări

România a depăşit recordul mondial absolut de decese COVID la 1 milion de locuitori, spune epidemiologul Octavian Jurma: „valul de decese va continua să crescă pentru cel puţin încă o săptămână, chiar dacă valul de cazuri a început să scadă”.Noile restricţii sunt un exerciţiu de cosmetică, spune el.

Jurma: România a depăşit recordul mondial absolut de decese COVID la 1 milion de locuitori

„Au săvârşit-o! Au crucificat poporul ăsta! Valul 4 a ajuns nestânjenit la vârf săptămâna trecută şi măsurile luate săptămâna asta par acum doar un exerciţiu de cosmetică menit să ascundă această atrocitate inimaginabilă într-o ţară care se pretinde creştină”, declară epidemiologul.

Potrivit unui grafic prezentat de acesta, România a depăşit recordul mondial absolut, de la începutul pandemiei până azi, de decese din cauza COVID-19 la 1 milion de locuitori.

Octavian Jurma susţine că valul de decese va continua să crescă pentru cel puţin încă o săptămână, chiar dacă valul de cazuri a început să scadă.

„Niciun alt stat nu şi-a lăsat nepăsător poporul să moară într-o asemenea măsură de COVID-19 fără să facă nimic să împiedice catastrofa, dimpotrivă, îndepărtând măsurile de limitare rămase din valurile trecute. Niciun alt stat nu şi-a învinuit poporul pentru că a căzut în prăpastia în care l-a îndemnat să intre.

Această atitudine monstruoasă faţă de viaţa semenilor nu poate rămâne şi de data această trecută cu vederea pentru că se va repeta, aşa cum se repetă deja de 3 valuri tocmai din convingerea că pot scapa cu vorba pe moarte călcând. PS. Un sfat pentru cei din ministere şi instituţii. Cereţi ordin scris pentru orice <eroare> vi se cere să faceţi în perioada asta ca să nu descoperiţi că <eroarea> este, de fapt, o ilegalitate”, adaugă sursa citată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jurma,
românia,
record decese

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.