Judeţul din România cu cei mai mulţi poliţişti infectaţi cu COVID-19. Un sfert din cazuri sunt la agenţii de poliţie

Postat la 15 august 2020 783 afişări

Judeţul din România cu cei mai mulţi poliţişti infectaţi cu COVID-19. Un sfert din cazuri sunt la agenţii de poliţie

Situaţie gravă în rândurile cadrelor de poliţie din Timiş. Inspectoratul Judeţean a fost declarat focar de infecţie cu noul coronavirus. Focarul a izbucnit de la doi agenţi de la Serviciul Rutier

În ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Timiş au fost confirmate 76 de noi cazuri de coronavirus, 6 dintre acestea fiind în cadrul IPJ. Ca atare, în acest moment sunt infectaţi cu COVID-19, 22 de poliţişti, cei mai mulţi dintre ei, de la Serviciul Rutier.

“La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş sunt testaţi pozitiv cu noul coronavirus, 22 de poliţişti, iar 13 se află în izolare la domiciliu. Dintre aceştia, 16 poliţişti testaţi pozitiv şi 4 poliţişti aflaţi în izolare sunt din cadrul Serviciului Rutier, care are un efectiv de 48 de poliţişti”, transmite IPJ Timiş.

Din cei 22 de agenţi confirmaţi cu coronavirus, 10 sunt parte a focarului care a apărut ieri, la nivelul IPJ.

În total, Direcţia de Sănătate Publică din Timiş are sub observaţie 9 astfel de focare de infecţie cu COVID-19, după cum urmează:

- Smithfield – 219 cazuri

- Gottlob – 11 cazuri

- Maternitatea Odobescu – 4 cazuri

- Centru pentru îngrijirea minorilor – 3 cazuri

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazuri,
politisti,
agenti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.