Judecător de la Tribunalul Bucureşti, în dialog cu Voiculescu: Presa ar trebui să-şi vadă de treabă

Postat la 08 mai 2013 19 afişări

Judecătorul Ana Otilia Bomboş de la Tribunalul Bucureşti s-a exprimat faţă de Dan Voiculescu, audiat ca martor în dosarul Loteria II, că nu înţelege de ce presa intervine sau se exprimă în chestiuni judicare, arătând că "presa ar trebui să-şi vadă de treburile ei".

Judecător de la Tribunalul Bucureşti, în dialog cu Voiculescu: Presa ar trebui să-şi vadă de treabă

 Instanţa i-a citit din oficiu lui Voiculescu declaraţia dată în 16 aprilie 2007 unui procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Dan Voiculescu a spus că îşi menţine integral declaraţia dată la acea vreme şi a mai arătat că nu înţelege de ce a fost nevoie de emiterea unui mandat de aducere.

El a arătat că presa a aflat despre acest aspect, motiv pentru care, în opinia sa, a furnizat în spaţiu public informaţia şi l-a aşteptat la sediul instanţei.

În acest context, judecătoarea Bomboş a spus: "Nici eu nu înţeleg ce e cu toată presa. Presa ar trebui să-şi vadă de treburile ei şi să nu se amestece în justiţie".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/judecator-de-la-tribunalul-bucuresti-in-dialog-cu-voiculescu-presa-ar-trebui-sa-si-vada-de-treaba-10863975
10863975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.