Judecătoarea Viorica Dinu, arestată preventiv pentru corupţie, vrea să demisioneze din magistratură

Postat la 14 mai 2013 25 afişări

Judecătoarea Viorica Dinu, arestată preventiv pentru luare de mită şi trafic de influenţă, vrea să demisioneze din magistratură, Consiliul Superior al Magistraturii urmând să ia act miercuri de cererea acesteia.

Judecătoarea Viorica Dinu, arestată preventiv pentru corupţie, vrea să demisioneze din magistratură

 Judecătoarea Viorica Dinu de la Tribunalul Bucureşti, arestată preventiv pentru de luare de mită şi trafic de influenţă în soluţionarea mai multor dosare, printre care şi cel al lui Dinel Nuţu, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii eliberarea din funcţie prin demisie.

Plenului Consiliului Superior al Magistraturii va discuta miercuri cererea de demisie a judecătoarei Viorica Dinu.

În 14 martie, Secţia pentru procurori a CSM a dispus suspendarea din funcţie a judecătoarelor Viorica Dinu şi Antonela Costache, la solicitarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care le cercetează pentru trafic de influenţă şi luare de mită.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/judecatoarea-viorica-dinu-arestata-preventiv-pentru-coruptie-vrea-sa-demisioneze-din-magistratura-10876440
10876440
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.