Judecatoarea Turcu a fost achitata. ICCJ a apreciat ca fapta nu e prevazuta in legea penala

Postat la 27 aprilie 2011 45 afişări

Judecatoarea Elena Turcu a fost achitata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, ea fiind judecata pentru conducerea unui autoturism sub influenta aloolului, fara a fi stabilita exact alcoolemia, astfel ca ICCJ a apreciat ca fapta magistratei nu este prevazuta de legea penala.

Instanta suprema a decis, in 8 aprilie, achitarea judecatoarei Turcu Elena de la Tribunalul Dambovita, insa decizia poate fi atacata cu recurs la completul de cinci judecatori al ICCJ. Astel, judecatoarea Turcu a fost achitata pe motivul ca fapta pentru care a fost deferita justitiei "nu este prevazuta de legea penala". ICCJ a finalizat, in 1 aprilie, dezbaterile in procesul in care Elena Turcu a fost judecata pentru conducerea unui autoturism sub influenta alcoolului, judecatorii instantei supreme vizionand un material cu inregistrarea incidentului din mai 2007, depus ca proba la dosar. Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au audiat la ultimul termen de judecata un ultim martor din proces, a vizionat proba video a procurorilor si a ascultat pledoariile finale ale acuzarii si apararii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
judecator,
turcu,
sentinta,
ICCJ
/actualitate/judecatoarea-turcu-a-fost-achitata-iccj-a-apreciat-ca-fapta-nu-e-prevazuta-in-legea-penala-8194186
8194186
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.