Joe Biden spune că „NATO nu va mai exista” dacă Donald Trump va fi reales preşedinte al SUA

Autor: Anamaria Cadis Postat la 23 iunie 2020 104 afişări

Joe Biden spune că „NATO nu va mai exista” dacă Donald Trump va fi reales preşedinte al SUA

Fostul vicepreşedinte Joe Biden a prezis, luni, că „NATO nu va mai exista” dacă Donald Trump va fi reales preşedinte al Statelor Unite, scrie Forbes.

„Dacă pierd şi el va fi ales, vă veţi aminti de lucrurile pe care le-am spus şi se vor dovedi a fi corecte... şi adică, dacă va fi ales, NATO nu va mai exista", a declarat Biden, în cadrul unei strângeri de fonduri organizate în mediul virtual.

Până acum, Donald Trump a respins acuzaţiile adversarului său democrat Joseph Biden.

„Joe este naiv, ştie toată lumea. (...) Dar, categoric, dacă nu voi câştiga, nu voi câştiga. Adică, ştiţi cum este, voi merge înainte şi voi face alte lucruri", a declarat Donald Trump într-un interviu acordat Fox News.

Un sondaj efectuat săptămâna trecută arăta că Joseph Biden, potenţialul candidat democrat în scrutinul prezidenţial, şi-a majorat avansul faţă de preşedintele Donald Trump, în contextul pandemiei şi al protestelor violente. Potrivit sondajului, efectuat de Universitatea Monmouth, Biden era creditat cu 52% din intenţiile de vot, iar Donald Trump cu 41%.

Un alt sondaj, publicat miercuri de Institutul Gallup, relevă că popularitatea preşedintelui Donald Trump a scăzut de la 49% la 39% în ultima lună, iar rata dezaprobării politicilor sale a crescut de la 48% la 57%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
joe biden,
nato,
trump

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.