Job de vis: 85.000 de dolari pentru a călători în lume timp de un an

Autor: Dorin Oancea Postat la 20 decembrie 2021 301 afişări

O companie de asigurări vrea să plătească un influencer de turism în devenire cu 85.000 de dolari pentru a călători în lume timp de un an, scrie CNBC.

Job de vis: 85.000 de dolari pentru a călători în lume timp de un an

Compania, care oferă un instrument online de comparare a asigurărilor numită Insuranks, a anunţat recent un post care presupune călătorii în lume o dată pe lună, timp de un an calendaristic, perioadă în care angajatul postează despre aventurile sale pe reţelele de socializare. Doar un singur candidat va fi selectat, a precizat compania.

Persoana va primi în plus până la 2.000 de dolari pentru zboruri dus-întors, 3.000 de dolari pentru cazare, 600 de dolari pentru mâncare şi băutură, 1.000 de dolari pentru activităţi şi 500 de dolari pentru închirierea unui vehicul. Pentru a încasa banii, va trebui, de asemenea, să promoveze public pachetele de asigurare ale Insuranks.

Momentul nu pare a fi cel mai bun. Noua variantă Omicron este în prezent în creştere în întreaga lume, dând peste cap planurile de călătorie. Mai multe ţări au limitat călătoriile internaţionale în ultimele săptămâni, inclusiv India, Australia şi mai multe naţiuni din Uniunea Europeană.

Candidaţii trebuie să aibă cel puţin 18 ani şi un paşaport valabil. Aplicaţiile se încheie luni, 31 ianuarie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
asigurări,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.