Jianu susţine că Mamaia arată bine şi ar dori ca investiţii similare să aibă loc şi în alte staţiuni

Postat la 29 aprilie 2014 31 afişări

Ministrul pentru IMM şi Turism, Florin Jianu, susţine că staţiunea Mamaia arată bine, deşi lucrările de modernizare sunt în plină desfăşurare, apreciind investiţiile făcute de municipalitate şi spunând că şi-ar dori ca astfel de proiecte să aibă loc şi în alte staţiuni.

Jianu susţine că Mamaia arată bine şi ar dori ca investiţii similare să aibă loc şi în alte staţiuni

 Ministrul Florin Jianu a continuat marţi vizita începută în urmă cu o zi pe litoralul românesc, oprindu-se iniţial în staţiunea Mamaia, în zona Cazino, unde au loc lucrări de modernizare, apoi mergând pe plajă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat cum i se pare că arată Mamaia cu doar câteva zile înainte de 1 Mai, ministrul a răspuns: "Arată bine. Acolo se lucrează, e normal, nu trebuie să ne ferim de lucrul ăsta, trebuie făcute lucrările, aţi văzut că ele sunt necesare pentru toţi cei care funcţionează aici".

El a adăugat că şi-ar dori ca asemenea investiţii să fie făcute în toate staţiunile de pe litoral, nu doar în Mamaia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/jianu-sustine-ca-mamaia-arata-bine-si-ar-dori-ca-investitii-similare-sa-aiba-loc-si-in-alte-statiuni-12549447
12549447
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.