Jeffrey Franks: Marea dezamagire dupa doi ani de acord cu Romania este ca economia inca nu a revenit pe crestere

Postat la 19 ianuarie 2011 9 afişări

Marea dezamagire a FMI dupa doi ani de acord cu Romania este ca economia inca nu a revenit pe crestere, afirma Jefrey Franks, seful misiunii Fondului la Bucuresti, citat in editia de miercuri a ZF.

"Absenta cresterii economice este marea dezamagire acum cand ne apropiem de finalul acestui acord. La fel de adevarat este ca reformele ar fi putut merge mai repede, insa chiar si asa au facut ajustari foarte importante, s-au implementat politici corecte si s-a revenit pe calea disciplinei fiscale, a declarat Franks pentru ZF.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMI,
Jefrey Franks,
dezamagire
/actualitate/jeffrey-franks-marea-dezamagire-dupa-doi-ani-de-acord-cu-romania-este-ca-economia-inca-nu-a-revenit-pe-crestere-7902481
7902481
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.