Jeff Bezos şi Elon Musk, pe primele locuri în topul miliardarilor întocmit de Forbes

Autor: Dorin Oancea Postat la 06 aprilie 2021 79 afişări

Lista anuală a miliardarilor lumii întocmită de Forbes include un număr record de 2.755 de miliardari, fondatorul Amazon.com Inc, Jeff Bezos, ocupând primul loc pentru al patrulea an consecutiv, relatează Reuters.

Jeff Bezos şi Elon Musk, pe primele locuri în topul miliardarilor întocmit de Forbes

Miliardarii din acest an valorează în total 13,1 trilioane de dolari, în creştere faţă de cele 8 trilioane de dolari de anul trecut, a spus Forbes.

„Cei foarte bogaţi au devenit mult mai bogaţi”, a declarat Randall Lane, directorul de conţinut al Forbes, într-un interviu acordat Reuters Video News.

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a ajuns pe locul doi pe listă, în urcare de pe locul 31 anul trecut.

Bernard Arnault, director executiv al firmei de articole de lux LVMH, fodatorul Microsoft, Bill Gates, şi directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, completează clasamentul primilor cinci dintre cei mai bogaţi miliardari din lume.

Warren Buffett, investitor şi magnat în afaceri, a ieşit din primii cinci pentru prima dată în peste două decenii, clasamentul fiind dominat de companii din tehnologie.

Lista din acest an are 493 de noi intraţi.

Ion Tiriac ocupă locul 1.833 în lista miliardarilor, cu o avere de 1,6 miliarde de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
miliardari,
clasament,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.