Japonia: Primii care au pus mâna pe iPhone 5 au fost hoţii

Postat la 21 septembrie 2012 14 afişări

Mai mulţi hoţi din Japonia au "înhăţat" aproape 200 de smartphone-uri iPhone 5 înainte ca aceastea să intre la vânzare vineri dimineaţa, scrie cotidianul american Wall Street Journal (WSJ).

În timp ce mii de fani înfocaţi erau aliniaţi în faţa magazinelor din mai multe ţări, poliţia din Osaka a anunţat că 191 de smartphone-uri au fost furate în orele de dinaintea lansării. Trei magazine au fost vizate la intervale scurte de timp în metropola niponă, într-un neobişnuit lanţ de furturi vizând cel mai dorit telefon al momentului, scrie WSJ. "Telefoanele şi hoţii se află încă în libertate", notează sursa citată. Furturile sunt un aspect mai puţin obişnuit al freneziei care a însoţit lansarea celui mai recent produs Apple, dar va creşte, probabil, problemele de livrare, notează publicaţia. Clienţii din Australia, Japonia şi Hong Kong au început să cumpere vineri iPhone 5, indicând o cerere solidă pentru smartphone.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
iphone 5,
wsj,
japonia
/actualitate/japonia-primii-care-au-pus-mana-pe-iphone-5-au-fost-hotii-10107432
10107432
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.