Iulia Timoşenko suferă de o boală misterioasă în închisoare

Postat la 19 august 2011 17 afişări

Opozanta ucraineană Iulia Timoşenko, încarcerată de la 5 august, suferă de o boală misterioasă, a anunţat joi unul dintre avocaţii fostului premier, în cursul procesului pentru abuz de putere.

"Au apărut nişte simptome îngrijorătoare care nu seamănă niciunei boli cunoscute", a declarat avocatul Iuri Suhov în cadrul audierii la care era prezentă şi Iulia Timoşenko, cerând judecătorului să permită medicului clientei sale să o examineze şi să-i recolteze sânge. Adjunctul opozantei, Oleksandr Turcinov, citat de serviciul său de presă, a declarat că starea de sănătate a lui Timoşenko "s-a deteriorat brusc" cu o zi înainte, în aşa fel încât "nu putea să iasă nici măcar la plimbări scurte" în curtea închisorii. "Din motive necunoscute, i-au apărut vânătăi pe tot corpul", a precizat el la ieşirea din tribunal. Un jurnalist AFP prezent în sala de şedinţe nu a observat, însă, nimic neobişnuit la înfăţişarea opozantei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iulia timosenko,
ucraina,
politic,
inchisoare,
boala
/actualitate/iulia-timosenko-sufera-de-o-boala-misterioasa-in-inchisoare-8633415
8633415
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.