Iti place berea? Vezi aici care sunt cele mai simpatice reclame la bere! - VIDEO

Autor: Roxana Cristea Postat la 04 martie 2011 580 afişări

Berea este una dintre cele mai apreciate bauturile alcoolice din lume. Istoria berii dateaza din vechea Sumeria, unde s-au gasit tablete din piata in care era inscriptionat modul in care berea este preparata, diferitele tipuri de bere si unde era depozitata. Cea mai veche reteta din lume este pentru bere.Egiptenii foloseau berea in ceremoniile religioase, iar romanii considerau berea o bautura pentru luptatori.

In zilele noastre, berea este cea mai raspandita bautura alcoolica si aceasta industrie care a crescut masiv la nivel global arunca o multime de bani pe publicitate. Imaginatia celor care fac reclamele la bere nu are limita atunci cand vine vorba de promovarea brandurilor.

Printre companiile care au facut cele mai simpatice si cunoscute reclame la bere se numara Carlsberg, Heineken, Tuborg si Guiness.Portofoliul Carlsberg include mai mult de 490 de branduri. Principalul stalp al strategiei de crestere Carlsberg este sa raspunda rapid la cererile consumatorilor. In afara imbunatatirii, dezvoltarii sau lansarii produselor noi, Carlsberg cheltuie sume enorme de bani in crearea de reclame.

10. Carlsberg- Nunta a la Carlsberg

09. Bergenbier- O bere buna, se bea cu masura

Vezi in PAGINA URMATOARE continuarea topului >>>>>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bere,
reclame,
media
/actualitate/iti-place-berea-vezi-aici-care-sunt-cele-mai-simpatice-reclame-la-bere-video-8030811
8030811
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.