Iti cauti un job in strainatate? Te-ai angaja in India, China sau Taiwan?

Postat la 08 decembrie 2010 15 afişări

Daca nu ai job sau simti ca nu esti platit asa cum ai vrea in Romania, o alternativa o reprezinta strainatatea. Spre deosebire de piata muncii de la noi, angajatorii din alte tari sustin ca sunt pregatiti sa reia incadrarile de la inceputul anului viitor.

Vestea buna este ca in 32 din cele 39 de tari analizate managerii au in vedere cresteri al numarului de angajati, arata ultimul studiu Manpower, privind perspectivele angajarii. Vestea mai putin buna este ca cele mai multe oportunitati de angajare vor fi disponibile in tari indepartate ca India, China, Taiwan sau Brazilia, in timp ce in Europa planurile de recrutare vor fi limitate si in primele trei luni din 2011.

Vezi in ce alte tari ai mai multe sanse sa-ti gasesti un job pe www.incont.ro!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
job strainatate,
India,
China,
Taiwan
/actualitate/iti-cauti-un-job-in-strainatate-te-ai-angaja-in-india-china-sau-taiwan-7792211
7792211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.