Italia pregăteşte relaxarea fiscalităţii pentru stimularea economiei, în special în infrastructură

Postat la 24 august 2012 9 afişări

Premierul italian Mario Monti vrea să introducă deduceri de taxe şi alte măsuri fiscale pentru a stimula economia încurajând firmele şi companiile să realizeze investiţii şi să facă angajări, după 18 luni de măsuri de austeritate care au contribuit la adâncirea recesiunii.

Executivul de la Roma discută vineri mai multe propuneri privind un plan de revigorare a economiei, aflată în cea de-a patra rundă de recesiune din ultimii 11 ani, transmite Bloomberg. Declinul economic s-a adâncit în timpul guvernării Monti, după ce premierul a fost constrâns de turbulenţele de pe pieţele europene să introducă măsuri de austeritate. Ministerul Economiei face presiuni în Cabinet pentru deduceri de taxe de până la 50 miliarde euro pe parcursul următorilor opt ani în domeniul infrastructurii, în timp ce ministerul Muncii a propus beneficii fiscale pentru companiile care investesc în forţa de muncă.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
italia,
relaxare,
fiscalitate,
infrastructura
/actualitate/italia-pregateste-relaxarea-fiscalitatii-pentru-stimularea-economiei-in-special-in-infrastructura-9977196
9977196
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.