Isărescu: Salariile de la ASF vor fi plafonate în funcţie de venituri

Postat la 12 decembrie 2012 9 afişări

Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), a spus că salariile membrilor autorităţii de supraveghere financiară, care va înlocui Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare, Comisia de Supraveghere a Pensiilor Private şi Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, vor fi plafonate în funcţie de sursele de venit pe care această autoritate le va avea.

"Această autoritate va trăi, ca şi comisiile care supraveghează cele trei pieţe financiare, din comisioanele pe care le încasează de la cei pe care îi supraveghează. Bi­ne­înţeles că dacă piaţa nu are un volum de business suficient, nici comisioane nu vor fi. De aceea, salariile membrilor acestor comisii vor depinde de veniturile din piaţă. La noi, la BNR, noi facem profit, nu depindem de comisioane plătite de cei pe care îi supraveghem", a spus guvernatorul.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
isarescu,
salarii,
asf,
venituri,
plafonare
/actualitate/isarescu-salariile-de-la-asf-vor-fi-plafonate-in-functie-de-venituri-10388474
10388474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.