Isărescu: România poate înregistra anul viitor o creştere economică importantă

Postat la 12 decembrie 2012 14 afişări

Programul fiscal a fost menţinut în limitele stabilite în pofida anului electoral şi a ajustărilor succesive din ultimii ani, astfel că România va ieşi din procedura de deficit excesiv, a declarat, marţi seara, guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu.

"Cred că, din punct de vedere fiscal, nu mai trebuie să strângem. Trebuie să fim doar chibzuiţi şi să facem dozajul de aşa natură încât să nu mai fim nevoiţi să tăiem şi să strângem", a spus Isărescu, într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu premierul Victor Ponta. El a apreciat că, având aceste active, derulând reformele structurale şi absorbind fondurile europene, România poate înregistra anul viitor o creştere economică importantă, chiar mai importantă decât acest an, indiferent de ce se va întâmpla în Europa din punct de vedere economic.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
isarescu,
crestere economica,
romania
/actualitate/isarescu-romania-poate-inregistra-anul-viitor-o-crestere-economica-importanta-10388464
10388464
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.