Isărescu: O detensionare a situaţiei politice interne ne-ar ajuta foarte mult. Europa nu se va calma

Postat la 02 august 2012 12 afişări

Detensionarea situaţiei politice interne ar ajuta foarte mult economia românească prin revenirea încrederii investitorilor străini, întrucât situaţia financiară din Europa nu se va calma în următoarele săptămâni, a declarat, joi guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu.

"Întrucât nu vedem în săptămânile viitoare o calmare a situaţiei financiare europene, suntem în faţa unor decizii majore pe care le vor lua în perioada următoare, probabilitatea este mare ca presiunile să continue şi, în consecinţă, o clarificare, o detensionare a situaţiei politice interne ne-ar ajuta foarte mult, ar reveni încrederea investitorilor", a spus Isărescu. El a arătat că "nu toţi investitorii vor să plece", mulţi fiind angajaţi pe termen lung în economia românească şi cu planuri de investiţii, iar o clarificare a situaţiei politice "ne-ar ajuta foarte mult".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
isarescu,
detensionare,
curs,
politic
/actualitate/isarescu-o-detensionare-a-situatiei-politice-interne-ne-ar-ajuta-foarte-mult-europa-nu-se-va-calma-9916970
9916970
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.