Isarescu: Nu cred in atingerea cu orice cost a tintei de deficit daca se creeaza alte probleme

Postat la 04 noiembrie 2010 9 afişări

Un mix sustenabil de politici economice nu trebuie sa se bazeze pe fortari, precum atingerea cu orice cost a tintei de deficit bugetar, daca se creeaza alte probleme, considera guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu.

"Nu cred personal ca un mix sustenabil de politici economice trebuie sa se bazeze pe fortarea unei anumite laturi, de exemplu pe atingerea neaparata si cu orice cost a tintei de deficit bugetar daca o asemenea eventualitate creeaza probleme in alta parte", a spus Isarescu, in cadrul unei conferinte de presa. El a mentionat ca daca Romania se va ambitiona sa ceara un deficit bugetar mai mare, va fi taxata sub forma costurilor finantarii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Isarescu,
BNR,
euro,
deficit
/actualitate/isarescu-nu-cred-in-atingerea-cu-orice-cost-a-tintei-de-deficit-daca-se-creeaza-alte-probleme-7692092
7692092
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.