irectorul general TAROM, acuzat că vrea să păcălească Guvernul României şi Comisia Europeană: ”Planul de restructurare este o concediere colectivă mascată”

Postat la 20 aprilie 2022 72 afişări

irectorul general TAROM, acuzat că vrea să păcălească Guvernul României şi Comisia Europeană: ”Planul de restructurare este o concediere colectivă mascată”

Începând din data de 4 ianuarie 2022, directorul general al companiei TAROM este Mihăiţă Ursu, inginer geodez şi specialist în vânzări de ţiglă metalică. Acesta a mai ocupat, de altfel, funcţia de director al companiei în perioada iunie 2020 – iunie 2021.

Din februarie 2020 până în iunie 2020 a fost administrator – membru în CA în cadrul CN Poşta Română, după ce timp de 4 luni (martie – iulie 2020) ocupase funcţia de Vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al Tarom. În ultimii 15 ani, Ursu a ocupat diverse funcţii în domeniul vânzărilor, la firme româneşti şi internaţionale de materiale de construcţii. A terminat liceul în 1994, iar facultatea abia în 2004, devenind inginer geodez.

Potrivit unui comunicat TAROM, Consiliul de Administraţie l-a nominalizat pe Mihăiţă Ursu în funcţia de director general în contextul în care operatorul aerian naţional se află în plin proces de transformare, demarat la începutul anului 2020, o dată cu accesarea împrumutului de salvare ca urmare a pre-notificării la Comisia Europeană a unui ajutor de stat de restructurare.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acuzatii,
comisia europeana,
comisie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.