iPad Mini, pus în vânzare în mai multe ţări. Cum au aşteptat cumpărătorii noua tabletă în faţa magazinelor Apple - FOTO

Postat la 02 noiembrie 2012 16 afişări

Apple a început vineri vânzarea tabletei iPad Mini, prima ţară unde noul dispozitiv cu diagonală de 7,9 inci (20 de centimetri) a devenit disponibil în magazine fiind Noua Zeelandă.

În afară de Noua Zeelandă, tableta iPad Mini a mai fost pusă în vânzare în Australia, Hong Kong, Japonia, Coreea de Sud şi Singapore. Spre deosebire de neo-zeelandezi, sud-coreenii au luat cu asalt magazinul Apple din Seul.

Lansarea iPad Mini reprezintă un capitol nou pentru Apple în încercarea de a-şi menţine poziţia de lider în sectrorul IT, întrucât este primul produs nou important introdus de la decesul cofondatorului Apple Steve Jobs, potrivit cotidianului Wall Street Journal.

Puţine persoane s-au aliniat în faţa unui magazin Apple din Noua Zeelandă vineri, dar chiar şi aşa, stocurile s-au redus rapid.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
magazine,
Emag
/actualitate/ipad-mini-pus-in-vanzare-in-mai-multe-tari-cum-au-asteptat-cumparatorii-noua-tableta-in-fata-magazinelor-apple-foto-10271988
10271988
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.