Ion Ţiriac are în plan două proiecte imobiliare de răsunet. Ce vrea să facă

Postat la 16 decembrie 2017 356 afişări

Ion Ţiriac se pregăteşte să demareze două proiecte în domeniul imobiliar. Fostul tenismen şi cel mai bogat român, conform Top 300 Capital, are în plan să lanseze "Ansamblul Rezidenţial Grant", Ţiriac are în vedere ridicarea unui "zgârie-nori".

Ion Ţiriac are în plan două proiecte imobiliare de răsunet. Ce vrea să facă

Proiectul realizat de arhitecţii şi proiectanţii de la Outbox Studio şi Studio 10M a fost declarat câştigător în urma unui concurs de proiecte realizat de Ţiriac Imobiliare. Proiectul lui Ţiriac va fi construit pe terenul fostei Întreprinderi de Fabricaţie şi Montaj Ascensoare IFMA.

Ansamblul va avea grădini suspendate şi un lac în centru. Mai mult, va fi construit şi un bloc turn, despre care se spune că va fi cel mai înalt din România, depăşind Sky Tower Bucureşti (137 metri). Noul proiect are drept autor biroul de arhitectură al lui Dorin Ştefan, D.S.B.A.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.