Ion Tiriac: Anul viitor o vom duce si mai greu!

Postat la 13 septembrie 2010 30 afişări

Ion Tiriac este de parere ca Romania se va adanci in criza si ca anul viitor, in loc sa incepem sa zarim luminita de la capatul tunelului, o vom duce "un pic mai greu".

In plus, daca vom continua sa ne imprumutam pentru a plati pensii si salarii, spune omul de afaceri, "nu am facut nimic" si ne "subjugam" degeaba pentru alti 10 - 20 de ani. Dimpotriva, daca banii ar merge catre investitii, atunci un nou imprumut de la FMI ar fi justificat.

"Noi am stiut ca vine criza, inca de acum 3 ani. Dar nu am stiut ca vine in halul asta! Ne-am pregatit pentru aceasta criza si am facut tot ce era de facut pana in momentul de fata, avand insa in spate si in ziua de azi resurse sa o mai ducem. Pentru ca dupa parerea mea mai dureaza!", a declarat Ion Tiriac.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ion Tiriac,
criza,
FMI,
imprumut
/actualitate/ion-tiriac-anul-viitor-o-vom-duce-si-mai-greu-7214154
7214154
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.