Iohannis: Vom găsi o soluţie bună şi pentru această criză

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 septembrie 2021 63 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a garantat, marţi, în faţa diplomaţilor români, că vor fi găsite cele mai potrivite soluţii pentru actuala criză politică.

Iohannis: Vom găsi o soluţie bună şi pentru această criză

„În România se respectă valorile democratice, Constituţia şi chiar dacă avem acum o criză guvernamentală, nu ne abatem de la parcursul european şi euro-atlantic. Vom găsi o soluţie bună şi pentru această criză. Acesta e mesajul pe care vă rog să-l transmiteţi în statele în care reprezentaţi ţara noastră. România continuă să fie o ţară stabilă care nu deraiază de la valorile şi angajamentele asumate. Vă garantez că vom găsi cele mai potrivite soluţii pentru actuala criză politică şi guvernarea pentru România şi pentru românia va continua”, le-a spus Klaus Iohannis diplomaţilor români.

Miniştrii USR PLUS şi-au depus, marţi dimineaţa, demisiile din Guvern.

USR PLUS cere schimbarea din funcţia a premierului Florin Cîţu şi a depus o moţiune de cenzură, alături de parlamentarii AUR.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
criză,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.