Iohannis recomandă bicicleta, mersul pe jos sau transportul public. „Un pic de ploaie nu a dăunat”

Autor: Dorin Oancea Postat la 23 aprilie 2021 17 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis, care a ajuns vineri cu biciclata la palatul Cotroceni, alăturându-se astfel campaniei Vinerea Verde, a recomandat folosirea mijloacelor de transport alternativ, a mersului pe jos sau folosirea transportului în comun, chiar pe ploaie, care „nu a dăunat nimănui”.

Iohannis recomandă bicicleta, mersul pe jos sau transportul public. „Un pic de ploaie nu a dăunat”

„Oraşele noastre sunt extrem de aglomerate, mai ales în orele de vârf, când lumea merge la serviciu sau vine de la serviciu. Încurajez pe toţi românii să încerce să folosească mijloace de transport alternativ, este sănătos şi decongestionează traficul. Pe bicicletă este foarte sănătos, te mişti mult mai uşor în trafic, ajungi aproape la fel de repede la serviciu ca şi cu maşina personală, iar un pic de ploaie încă nu a dăunat nimănui”, a spus preşedintele.

Campania Vinerea Verde a fost lansată în prima parte a lunii martie de Ministerul Mediului, cu scopul de a reduce poluarea cauzată de transportul cu maşinile personale şi pentru încurajarea transportului alternativ.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
transport,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.