Iohannis: Mulţumesc lui Predoiu pentru eleganţă, sunt convins că va fi un important susţinător al meu

Autor: Liviu Dadacus Postat la 11 august 2014 17 afişări

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, i-a transmis, luni, după ce a fost desemnat candidat al ACL pentru funcţia de preşedinte al României, mulţumiri speciale prim-vicepreşedintelui PDL, Cătălin Predoiu, pentru "eleganţa" cu care acesta s-a "bătut" în procesul intern de desemnare.

"Îi mulţumesc în mod special lui Cătălin Predoiu pentru eleganţa cu care s-a bătut în acest proces de desemnare şi sunt convins că va fi un important susţinător al candidaturii mele", a spus Iohannis, în discursul ţinut în faţa conducerilor reunite ale PNL şi PDL, la care presa a avut acces.

Iohannis a ţinut să îi mulţumească şi preşedintelui PDL Vasile Blaga pentru faptul că, împreună, au avut puterea de a respecta calendarul propul în luna iunie în ceea ce priveşte fuziunea dintre cele două partide, constituirea alianţei electorale şi desemnarea candidatului comun la prezidenţiale.

"Mulţumesc pentru desemnare. Mă sint onorat. Mulţumesc tuturor colegilor. (...) Suntem cea mai puternică echipă politică din România. Sunt onorat că această echipă m-a ales pe mine să candidez la funcţia supremă în stat. În această construcţie sunt personalităţi care au făcut ceva pentru România şi sunt convins că mă vor sprijini", a mai spus Iohannis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
PREDOIU,
/actualitate/iohannis-multumesc-lui-predoiu-pentru-eleganta-sunt-convins-ca-va-fi-un-important-sustinator-al-meu-13073012
13073012
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.