Iohannis: Mă voi vaccina public vineri. Nici eu, nici premierul nu am dorit să ne băgăm în faţă

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 12 ianuarie 2021 86 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis anunţă că se va vaccina public vineri, 15 ianuarie, pentru a marca debutul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare. El spune că ar fi dat un mesaj greşit dacă ”s-ar fi băgat în faţă”, ar fi dat un mesaj greşit.

Iohannis: Mă voi vaccina public vineri. Nici eu, nici premierul nu am dorit să ne băgăm în faţă

„Vineri, 15 ianuarie, începe a doua etapă, în care e prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului din învăţământ, persoanelor peste 65 de ani, a persoanelor cu comorbidităţi, a celor peste 65 de ani şi a personalului numit esenţial, de exemplu Administraţia Prezidenţială, Guvernului aşa mai departe. Pentru a marca debutul, eu mă voi vaccina public vineri, pe 15 ianuarie”, precizează preşedintele Klaus Iohannis.

El spune că, pentru că nu s-a vaccinat până în prezent, nu a produs nicio neîncredere.

„Dimpotrivă, decizia a fost să fie vaccinat tot personalul medical. Prima etapă se încheie cu prima doză de vaccinare. Nu am dorit nici eu, nici premierul, să zic asa, cu ghilimele, să ne băgăm în faţă. Ar fi fost mesajul greşit”, conchide şeful statului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
vaccinare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.